Beutech staat voor kwaliteit, voor goede en mooie producten. Om dat te kunnen beloven zijn wij gecertificeerd. Wij beschikken over de volgende certificaten:

Leer meer over onze producten

 • Kiwa-certificaat ISO 9001:2015

  Kiwa-certificaat ISO 9001:2015

  Beutech is sinds 2005 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001:2015 is een kwaliteitscertificaat voor het kwaliteitsmanagement van het bedrijf. Beutech is een bedrijf dat constant de kwaliteit van haar diensten probeert te verbeteren. Het certificaat wordt gedragen door alle medewerkers en wordt ondersteund door de directie.

  Download
 • KOMO-keurmerk PE bolle bodem inspectieputten BRL 2017

  KOMO-keurmerk PE bolle bodem inspectieputten BRL 2017

  KOMO-keurmerk PE bollebodem-inspectieputten BRL 2017 

  De bollebodem-inspectieputten, geproduceerd door Beutech, krijgen allemaal het KOMO-keurmerk mee. KOMO is al jaren het kwaliteitskeurmerk voor de bouw. Het keurmerk is beschikbaar voor diameters 630 en 800 mm.

  Download
 • KOMO-keurmerk PVC Kolken BRL 2021

  KOMO-keurmerk PVC Kolken BRL 2021

  KOMO-keurmerk PVC Kolken BRL 2021

  De kolken geproduceerd door Beutech krijgen allemaal het KOMO-keurmerk mee. KOMO is al jaren het kwaliteitskeurmerk voor de bouw. Het KOMO-keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan het Bouwbesluit en andere overheids- en markteisen. Alle kolken geproduceerd door Beutech zijn dan ook van uitstekende

  Download
 • DVS 2212-1 lascertificaat

  DVS 2212-1 lascertificaat

  DVS 2212-1 lascertificaat

  Bij Beutech Kunststoffen & Bewerking BV staat kwaliteit voorop. Daarom beschikken alle lassers over een DVS-2212-1 lascertificaat. In een meerdaagse cursus zijn ze opgeleid in het lassen van kunststof. Het certificaat geeft aan dat de lassers de juiste techniek hanteren en dat de las voldoet aan alle internationale eisen. Elk jaar worden de lassers opnieuw geacrediteerd om de kwaliteit en vakkundigheid op peil te houden.

  Download
 • Erkend leerbedrijf PMLF

  Erkend leerbedrijf PMLF

  Erkend Leerbedrijf PMLF

  Beutech is sinds 2007 een erkend leerbedrijf voor Stichting Kenniscentrum PMLF (voorheen VAPRO). Het predicaat dat is meegegeven is: Erkend leerbedrijf proces- en milieutechniek. Beutech gelooft dat de jeugd de toekomst heeft en wil die de jeugd de kans bieden zich te ontwikkelen in de sector en het bedrijf.

  Download
 • Erkend leerbedrijf Kenteq

  Erkend leerbedrijf Kenteq

  Erkend leerbedrijf Kenteq

  Beutech is sinds 2009 in het bezit van een certificaat van Kenteq. Kenteq is een kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Beutech is met dit certificaat een erkend leerbedrijf voor vaktechnische opleidingen. Beutech gelooft dat de jeugd de toekomst heeft en wil de jeugd de kans bieden zich te ontwikkelen in de sector en het bedrijf.

  Download