Oevers 11 (industrieterrein Groot Verlaat)
8331 VC Steenwijk

T +31 (0)521-343536
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E verkoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Beutech Kunststoffen & Bewerking

Beutech houdt zich al ruim 25 jaar bezig met kunststof. Kunststof is dat wat ons beweegt. Wij zijn werkzaam in de branches Bouw & installatie, Grond-, weg- & waterbouw, Chemie & Industrie en Scheepvaart. Voor deze branches ontwerpen en produceren wij kunststof producten. Daarnaast zijn wij sterk in innovaties en maatwerk. Wij zijn creatief en denken in oplossingen. Wat u als opdrachtgever ook wenst op het gebied van kunststof, wij vinden er een oplossing voor. Wij zijn specialist en producent van kunststof oplossingen. Ons motto: maatwerk is standaard.

Lees verder

Vacature: Werkvoorbereider / Productontwikkeling

MAATWERK schrijf je bij Beutech met hoofdletters: ‘Jouw maatwerk, Onze standaard’. Dat maakt de technische uitdaging bij Beutech ook zo interessant. Beutech produceert klant specifieke kunststof oplossingen. Je spart met de klant en zorgt er voor dat er een technische oplossing komt. Daarom past deze functie goed bij jou:

  • Jij bent diegene die onze grote diversiteit aan maatwerkopdrachten uitdenkt en omzet naar een productieorder
  • Jij vindt het een uitdaging om technische oplossingen naar een hoger niveau te tillen
  • Jij werkt graag in een klein team. Dit zorgt ervoor dat je nauw samen werkt met je collega’s, hierdoor zijn de lijntjes kort en heerst er een goede sfeer.

Lees verder