Projecten

Projecten

Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. wordt steeds meer ingezet in projecten op locatie. Prefab materialen worden in de fabriek gemaakt en geplaatst door zeer deskundige medewerkers. Ook het verwerken van de diverse materialen op locatie is voor Beutech geen probleem. Wij hebben al enige jaren ervaring in het plaatsen en monteren van PVC, PVC drukleiding, PE, PP en dubbelwandig hoogwaardige leidingen.

PROJECT-TEAMS

Om deze werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren zijn de verschillende project-teams uitgerust met de beste gereedschappen; zij beschikken over een eigen wagenpark.

BIOVERGISTINGSINSTALLATIES

beutech projectteam

Beutech levert u op het gebied van biovergistingsinstallatie, een complete installatie. Wij denken met u mee en geven advies op het gebied van installatie en onderhoud.

OPSLAG- & DOSERINGSSYSTEMEN

Tevens levert Beutech klantspecifieke opslag- & doseringssystemen voor chemicaliën. Installaties geschikt voor o.a. chloorbleekloog, chroomzuur, kalkmelk e.d. Ook hierin brengen wij advies uit op gebied van ontwerp en installatie.  Op aanvraag produceren wij opslag- en opvangtanks

 

 

KUNSTSTOF LEIDINGWERKEN

beutech projectteam

Beutech levert en monteert ook diverse leidingen voor de installatie en weg & waterbouwprojecten. Wij zijn hier op een breed gebied inzetbaar met lijmen, lassen, spiegellassen, extruderen e.d

 

 

REPARATIE & ONDERHOUD


U kunt tevens terecht bij Beutech voor reparatie en onderhoud aan doseerinstallaties, tanks en diverse leidingsystemen.

beutech projectteam

Kortom, vertrouwt u Beutech uw installatie toe, dan belooft Beutech u kwaliteit.
Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. 
Tel. 0521-343536 of info@beutech.nl

 

 

Opslagtanks